Тернопільські спортсмени стали бронзовими призерами Чемпіонату України з акватону (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

Юні тернополяни вибороли призові місця на Чемпіонаті України серед старшої і молодшої вікових груп та Всеукраїнських змаганнях з акватлону «Золота осінь» серед середньої вікової групи та серед дітей до 10 років. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Змагання відбувалися 22-23 вересня у Трускавці. Участь у них взяли вихованці «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1».

Серед понад 140 учасників змагань з різних областей України за сумою дистанцій з плавання та бігу визначили переможців у командних та особистих заліках.

Так, у Чемпіонаті України серед спортсменів молодшої вікової групи 2011-2013 р.н. були представлені тернопільські команди юнаків та дівчат, а саме:

Фото: Тернопільська міська рада

Відповідно до результатів вихованці КДЮСШ№1 м. Тернополя, стали бронзовими призерами (тренери юних плавців – Олександра Нитка та Юрій Редьква).

Також серед спортсменів до 10 років в особистому заліку серед дівчат переможницею стала вихованка спортивної школи Сорока Марта-Софія, а друге місце посіла Синьковська Єва.

Серед хлопців до 10 років переможцем став Любунь Павло, бронзову нагороду виборов Бедик Андрій  (тренер Олександра Нитка).

Вітаємо спортсменів та тренерів команд. Бажаємо надалі успіхів та нових перемог у професійному спорті.

Читайте також: У Тернополі розпочнеться XІІІ Бібліофест «Читай, мрій, перемагай» (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада
Exit mobile version