Тернополянина покарали за 4 місяці безкоштовного харчування у ресторанах

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

У Тернополі чоловік чотири місяці харчувався у різних закладах та не платив за свої замовлення. За це він має заплатити  51 тисячу грн штрафу. Про це пише Файне місто з посиланням на вирок Тернопільського міськрайонного суду.

У вироку йдеться, що житель Тернополя від грудня 2022 року до квітня 2023 року безкоштовно харчувався у закладах громадського харчування, замовляючи доставку їжі. Ресторанам він надсилав фальшивий чек про оплату їжі, хоч насправді він ні за що не платив. 

Замовляв порушник, здебільшого суші, у кількох закладах міста. Свої замовлення він оформлював щонайменше 4 рази на місяць. Таким чином обвинувачений заборгував суші-барам та іншим закладам майже 20 тисяч гривень. 

На суді підозрюваний провину визнав та розкаявся. Він повідомив, що накопичений борг за замовлення вже сплатив. Це також підтвердила і потерпіла власниця ресторанів. 

Суд визнав чоловіка винним за частинами 1 та 2 ст.190 КК України. Він повинен заплатити 51 тисячу гривень штрафу. Це рішення суду ще можна оскаржити в апеляційному суді. 

Читайте також: На Тернопільщині жінка закопала коштовності, а сусіда обвинувачувала у крадіжці (Фото)

Exit mobile version