Чотири адміністративні протоколи за спалювання трави склали у Тернопільській громаді (Фото)

Фото: ТМР

Цих вихідних офіцер громади та уніципальні інспектори оглянули Тернопільську громаду на наявність задимлення та паліїв сухої рослинності. Як результат — оформили чотири адмінпротоколи. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

У Тернопільській громаді тривають перевірки щодо виявлення фактів самовільного спалювання сухої рослинності в полях, на луках чи в приватному секторі. Так, 22 вересня відбувся черговий рейд муніципальних інспекторів разом з Поліцейським офіцером громади.

Під час перевірки виявили понад 10 фактів задимлення територій у приватному секторі, а також на ділянках, власників яких на місті не було. Оформлено чотири адміністративних протоколи на громадян, які понесуть відповідальність відповідно до чинного законодавства України.

Такі заходи на факти виявлення правопорушень природоохоронного законодавства та Правил благоустрою на території Тернопільської громади триватимуть до кінця осені, — повідомляють у міськраді.

В управлінні муніципальної інспекції нагадують спалювання сухої рослинності, листя та інших відходів передбачає накладання штрафу розмірі від 340грн до 6120 грн.

Читайте також: Йога, пікнік та безкоштовні стрижки: розклад подій для тернопільських пенсіонерів

Exit mobile version