Вчительку з Тернопільщини засудили за продаж наркотиків

Фото:

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

Мешканка Борщівщини разом зі своїм співмешканцем продавала жителям району заборонені речовини. За це її покарали до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це пише Файне місто з посиланням на вирок Борщівського районного суду.

Засуджена працювала вчителем англійської мови в Мушкатівській гімназії Борщівської міської ради. Поза роботою жінка торгувала психотропами, які їй постачав співмешканець.

Під час проведення контролю за вчиненням злочину в формі оперативної закупки, на вулиці Дорундяка в м. Борщеві незаконно збула за грошові кошти в сумі 300 грн. місцевому жителю речовину загальною масою 0,1898 грама, яка містить амфетамін, — йдеться у вироку.

Під час обшуку в будинку обвинуваченої поліцейські знайшли ще 2 грами амфетаміну. В суді жінка свою провину не визнала, а від показань проти себе відмовилася.

Засудили вчительку до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Судове провадження щодо її спільника наразі зупинено у зв’язку із проходженням ним військової служби за мобілізацією. Вирок ще не набрав законної сили.

Читайте також: Чортківчанин незаконно вирубував дерева у заказнику

Exit mobile version