Під час богослужінь священики Тернопільщини попереджатимуть про шахрайські схеми (Фото)

Фото: Поліція Теребовлянщини

В межах інформаційної кампанії з інформування про шахрайство, поліцейські звернулися до священиків з проханням, аби ті під час богослужінь розповідали парафіянам про найпоширеніші схеми аферистів. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Теребовлянщини.

Акція з інформування стартувала не лише у Теребовлянській громаді, але й на Тернопільщині загалом. Щоб розповісти про типові шахрайські схеми якомога більшій кількості жителів сіл і міст, тернопільській поліцейській звернулися до священиків по допомогу. Тепер під час богослужінь отці розповідатимуть парафіянам, як не стати жертвою шахрая.

Поліцейські Теребовлянської громади вже провели перші зустрічі з священиками різних парафій. Отцям надали матеріали і розповіли, якими методами аферисти користуються найчастіше.

У повідомленні пишуть, що таку акцію розпочали у зв’язку із збільшенням кількості звернень громадян щодо шахрайства.

Окрім того, на інформаційних стендах біля церков правоохоронці також розклеїли буклети з інструкцією, що необхідно робити, коли до людини телефонує шахрай.

Фото: Поліція Теребовлянщини

Теребовлянська громада стала однією з перших, де впровадили інформування через церкву. Надалі таку акцію влаштують в кожній громаді області.

Читайте також: Стоїть біля будинків і вивчає графік людей: у Петрикові місцеві жителі стурбовані підозрілим водієм

Exit mobile version