У мікроавтобусі тернополянина виявили незаконну продукцію

Фото: ГУ Нацполіції в Тернопільській області

Поліцейські зупинили жителя Тернополя за порушення правил дорожнього руху, проте виявили у салоні його автомобіля підакцизну продукцію. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

Зупинили чоловіка патрульні поблизу села Біла. Під час перевірки документів керманич, житель Тернополя, поводився підозріло. За словами поліції, він помітно нервував та запропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря, аби ті його відпустили. Причина стала зрозумілою – в салоні буса він перевозив продукцію, на яку не мав жодних документів.

Поліцейські вилучили понад 1600 літрів спирту та 800 пачок сигарет без марок акцизного збору. Речові докази направлено на експертизу. Наразі правоохоронці встановлюють, звідки чоловік взяв продукцію та куди її збував.

Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) та ч. 1 ст. 240 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Стоїть біля будинків і вивчає графік людей: у Петрикові місцеві жителі стурбовані підозрілим водієм

Exit mobile version