Повністю перекриють рух на 2-х вулицях у Тернополі

Фото ілюстративне // Джерело: Файне місто

У Тернополі повністю перекриють рух транспорту на вул. Листопадовій та вул. Михайла Грушевського. Там підрядна організація проводитиме реконструкцію інженерних мереж. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Так, рух перекриють з 14:00 год 22 вересня до 08:00 год 24 вересня. Громадський транспорт прилеглими вулицями курсуватиме без змін і відповідно до встановлених розкладів руху.

На період виконання робіт будуть встановлені дорожні знаки. Водіїв просять бути уважними і завчасно обирати маршрути руху.

Також 21 вересня з 09:00 до 13:00 год буде тимчасово припинене водопостачання на вул. Листопадовій. Мешканці будинків на період відсутності води можуть скористатися колонкою-качалкою у дворі будинку, що на вул. Михайла Грушевського, 7.

До слова, 22 вересня з 22:00 год до 06:00 год 23 вересня буде частково перекритий рух транспорту на вул. Руській, а саме на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до бульв. Тараса Шевченка.

Там підрядна організація фрезеруватиме асфальтобетонне покриття – ліквідовуватиме напливи. На період виконання робіт будуть встановлені дорожні знаки.

Читайте також: Чи забруднене повітря у Тернополі через чергову пожежу на заводі пінопласту?

Exit mobile version