Під час сварки на Тернопільщині чоловік встромив братові ножа у груди (Фото)

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

Під час розпивання алкоголю між двома братами на Кременеччині виникла суперечка, яка призвела до того, що старший брат поранив ножем молодшого. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

Різанина трапилась на Кременеччині. 39-річного жителя району госпіталізували з проникаючим пораненням грудної клітки. Як повідомляють у поліції, його поранив раніше судимий старший брат.

Поліцію та швидку викликали сусіди. За попередньою інформацією, підозрюваний уже відбував покарання відповідно до статті 263 ККУ. У 2021 році чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на власній присадибній ділянці підірвав бойову ручну осколкову гранату Ф-1. Тоді його затримали та притягнули до відповідальності.

Через два з половиною роки після скоєння першого злочину чоловік знову потрапив у поле зору поліції. 18 вересня підозрюваний розпивав спиртні напої разом із молодшим братом. Між чоловіками виникла суперечка, в ході якої старший схопив ніж та вдарив ним родича.

Сварку чули сусіди, а прийшовши, побачили пораненого односельця. Вони викликали швидку та поліцію. Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення, де зараз рятують його життя. Кривдника ж затримали відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення підозри згідно зі статтею 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: Незаконного алкоголю на майже 27 000 гривень вилучили з магазину на Тернопільщині (Фото)

Exit mobile version