Понад 15,7 млн грн на допомогу військовим виділять з бюджету Тернопільської громади додатково

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

На черговому засіданні сесії міської ради внесли зміни у «Програму забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону та військового призову Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік». Згідно з ним, понад 15,7 млн грн додатково виділять з місцевого бюджету на допомогу військовим. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Як йдеться у повідомленні, загалом у Програмі на виконання у міському бюджеті заплановано майже 95 млн гривень. Кошти передбачені на придбання генераторів для забезпечення діяльності критичної інфраструктури в осінньо-зимовий період, на поточний ремонт укриттів та придбання основних засобів в укриттях, а також на придбання житла військовим –  понад 7 млн грн. Ще понад 15,7 млн грн додатково спрямують з бюджету громади на допомогу військовим.

Також передбачено розширити дію програми та додати таких учасників програми – Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та Державна установа «Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України», – зазначили у міськраді.

До слова, в межах реалізації Програми для військових формувань Тернопільської громади проводиться закупівля необхідної техніки та обладнання.

Читайте також: Тернопільським військовим передали техніку на майже 5 мільйонів гривень

Exit mobile version