На Чортківщині горіли 2 житлові будинки

Фото ілюстративне// Світлина з мережі Інтернет

У Чортківському районі на Тернопільщині горіли 2 житлові будинки. Гасити вогонь виїжджали рятувальники. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС Тернопільської області.

Перша пожежа житлового будинку сталася 13 вересня близько 7 години ранку в селищі Мельниця-Подільська. Вогонь знищив диван на площі 4 м кв., пошкодив речі домашнього вжитку, 1 пластикове вікно на загальній площі 8 м кв.

Місцевим населенням до прибуття пожежно-рятувального підрозділу врятовано власницю будівлі та виведено на свіже повітря. Пожежу ліквідовано черговим караулом 8-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Мельниця-Подільська. Під час гасіння врятовано 1 будівлю, – зазначили у службі порятунку.

Друге загорання сталося 14 вересня близько 3 години ночі у селі Озеряни. Внаслідок пожежі будинку згорів електричний бойлер на площі 4 м кв. та пошкоджені речі домашнього вжитку.

Пожежу ліквідовано черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння врятовано дану житлову будівлю, – додали рятувальники.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.

Читайте також: У Тернополі легковик врізався у мотоцикл: 17-річний водій з переломами у лікарні 

Exit mobile version