“Зупиніться! Перестаньте писати нам всяку гидоту та ображати”, – медсестра із Заліщиків звернулася до людей (Відео)

“Наболіло, накипіло”, – каже медстестра із Заліщиків Ольга Підручняк, яка виступила на захист своїх колег. За словами медика, вона більше не витримує того потоку негативної та образливої інформації, яка спрямована на адресу медичних працівників, які боряться з Covid-19. Жінка зазначає, що від самого початку епідемії лікує хворих з коронавірусом і бачить реалії. У своєму відео медстестра просить людей зупинитися та не писати гидоту.

“У моєму оточенні сусіди, друзі і знайомі, а я і не знала, що всі вони лікарі-вірусологи. Вірусу немає, туберкульозу немає, онкології немає, навіть сказу не існує. Мені вже це набридло, як і решті українців. Перестаньте нас хаяти, перестаньте писати всяку гидоту. Перестаньте, просто зупиніться. Невже ви думаєте, що люди не помирають в цьому світі від різних захворювань. Не називайте його коронавірусом, називайте просто вірусом, але він є. А якщо його немає, то поясніть, чому в Заліщиках знову закриваються всі заклади, піцерія, магазини, приватні організації. Люди знову залишаються без зарплати, за що жити”, – каже Ольга Підручняк.

Медсестра закликає задуматися людям, в яких важких умовах працюють медики, які лікують хворих із COVID.  Зокрема, за її словами, зараз в у відділенні терапії 29 градусів тепла, а працівники в комбінезонах.

“Я не хочу бути ні на чиємусь місці, і не хочу займати чиюсь посаду. Я свою роботу виконую і вважаю, що я на своєму місці. Перестаньте мені писати, перестаньте мені дзвонити. Будьте здорові, залишайтеся вдома, мийте руки. Не хочете носити маски, то будете носити респіратори, бо вам їх носити дуже важко, на жаль”, – додає медик.

Зауважимо, що багато людей особливо у соцмережах справді агресивно реагують на новини про коронавірус, адже впевнені що його немає. 

Exit mobile version