Поліція шукає свідків пожежі на підприємстві у Тернополі

Фото: ГУ ДСНС Тернопільщини

У суботу, 10 вересня у Тернополі на вулиці Микулинецькій сталася масштабна пожежа. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження і шукають свідків події. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільщини.

За даними слідства, вогонь охопив будівлю цеху з виробництва пінопласту. Загальна проща приміщення – 13 000 метрів квадратних, які були заповнені теплоізоляційним матеріалом, площа займання – орієнтовно 9 000 метрів квадратних. Постраждалих внаслідок пожежі не було. Поліцейські перевіряють всі можливі причини загоряння.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 270 Кримінального кодексу – порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі та завдало майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, – зазначили у поліції.

Слідчі звертаються до жителів міста, якщо ви стали очевидцем пожежі, або маєте інформацію щодо даної події, звертайтеся на лінію 102.

Читайте також: У Тернополі повітря в межах норми – ОЦКПХ 

Exit mobile version