У Тернополі поліцейські вилучили підакцизної продукції на понад пів мільйона гривень (Фото)

Фото: ГУ Нацполіції в Тернопільській області

Незаконну реалізацію підакцизних товарів на території обласного центру припинили співробітники управління стратегічних розслідувань спільно з дільничними офіцерами Тернопільського райуправління поліції. Орієнтовна вартість вилученої продукції складає більше 500 тисяч гривень. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

У п’ятницю, 8 вересня, правоохоронці провели перевірку торгових закладів, у яких незаконно продавали електронні сигарети та рідини до них.

Поліцейські задокументували 11 фактів незаконного збуту електронних сигарет та рідин до них без марок акцизного податку України. Продаж такого товару виявлено у семи магазинах в центрі Тернополя, у двох – на масиві «Сонячний», та по одному – на масиві «Східний» та у місті Кременець.

За результатами відпрацювання з торгових точок вилучено понад 1300 одиниць підакцизної продукції.

Порушники чинного законодавства будуть притягнуті до відповідальності. Робота поліції щодо протидії незаконному обігу підакцизних товарів триватиме і надалі, — повідомляють у поліції.

Нагадаємо, що з 11 липня 2023 року було внесено зміни до антитютюнового законодавства, зокрема заборонено рекламу та стимулювання продажу тютюнових виробів, електронних сигарет та рідин до них.

Читайте також: Невідомий домагався до 18-річної студентки тернопільського вишу

Exit mobile version