У Борщеві відмовилися госпіталізувати важкохвору пацієнтку

У Борщеві відмовилися реанімувати важкохвору з інвалідністю І-ої групи. Про це в мережі Фейсбук повідомив житель Тернопільщини Ігор Сцібайло.

“Вночі до Борщівської центральної районної комунальної лікарні швидка доставила зі Скали-Подільської важко хвору жінку з інвалідністю І-ої групи, підгрупи А, з ураженням серця та нирок. Хвора сама не пересувається з юнацьких років. У ночі жінці стало погано, її стан був в край важкий, дуже боліло серце та нирки. Чергові лікарі шпиталю та реанімаційного відділення відмовилися госпіталізувати важко хвору до реанімації, мотивуючи це карантином COVID-19, поставивши їй попередній діагноз отруєння грибами, з яким, за їхніми словами, потрібно лікуватися вдома. З самого ранку, мати хворої попрохала своїх знайомих лікарів і вкрай поганому стані, жінка здала необхідні аналізи в іншому відділенні лікарні, де з’ясувалося, що у неї гостре запалення нирки, яке потребує термінового реанімаційного лікування, – відзначив Ігор”. 

За словами чоловіка, зараз її стан покращився, після того як зробили капельниці, але вона потребує подальшого інтенсивного лікування на що напевно захочуть багато грошей.

За коментарями щодо цієї ситуації журналісти “Файного міста” звернулися у КНП “Борщівська районна лікарня”. Більш детально – у нашому матеріалі.

Exit mobile version