Відзнакою від Залужного нагородили водія швидкої допомоги з Тернополя (Фото)

Фото: Центр екстреної медичної допомоги Тернопільщини

Водій швидкої допомоги з Тернополя Василь Дрозд отримав нагрудний знак «За сприяння війську» від Валерія Залужного. Чоловік наразі служить у Першому добровольчому мобільному шпиталі імені Миколи Пирогова. Про це пише Файне місто з посиланням на Центр екстреної медичної допомоги Тернопільщини.

З початку повномасштабного вторгнення чоловік вивозить поранених побратимів із гарячих точок. Василь проживає одну з найважливіших ліній свого життя на Донеччині – у підніжжя передової поряд із своїми побратимами.

Шлях Василя до усвідомлення свого місця у ці буремні часи розпочався ще минулого грудня з поїздки водієм на деокуповану Херсонщину у складі бригад Е(Ш)МД Центру. Після неї була друга, а вже влітку цього року він відправився добровольцем у ПДМШ ім. Миколи Пирогова, де успішно відбув дві ротації і станом на сьогодні перебуває у третій. Має великі сподівання, що його заберуть до війська, коли ПДМШ перейде до складу ЗСУ, – зазначили у лікарні.

Довідка

Це нагрудний знак «За сприяння війську» , яким нагороджуються герої за значний особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій, науковій, соціальній, культурній та інших сферах життєдіяльності Збройних Сил України.

Читайте також: У селищі на Тернопільщині щодня вшановуватимуть пам’ять загиблих бійців (Фото)

Exit mobile version