У Теребовлі оголосили жалобу за загиблим захисником Петром Ратушняком

Вічна пам'ять Герою Петру Ратушняку! // Фотоколаж: Файне місто

На Тернопільщині у Теребовлі прощатимуться із полеглим військовим Петром Ратушняком. У громаді оголосили дводенну жалобу. Про це пише Файне місто з посиланням на Теребовлянську міську раду.

Домовину з бійцем привезуть у п’ятницю, 8 вересня. Містян просять зустріти Героя з молитвою та лампадками.

Час зустрічі -14.00 год. (перехрестя біля греко-католицької церкви святого Миколая в м.Теребовля). Цього ж дня о 20.00 год. відбудеться парастас за адресою: м.Теребовля, вул. Князя Василька, 118.

Чин похорону воїна відбудеться в суботу, 9 вересня, о 13.00 год. Поховають загиблого захисника на Алеї Героїв, що на міському кладовищі у Теребовлі.

У Теребовлянській громаді – дводення жалоба

Щоб вшанувати пам’ять військовослужбовця Петра Ратушняка, 8-9 вересня 2023 року на території Теребовлянської міської територіальної громади оголошені Днями жалоби. Відповідне розпорядження видав міський голова Олег Продан.

У розпорядженні йдеться, що у ці дні на знак жалоби на будівлях та спорудах виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій Теребовлянської міської ради буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою, а також обмежено проведення розважально-концертних заходів.

Вічна, світла пам’ять і слава воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас! Щирі співчуття рідним!

Читайте також: На Тернопільщині поховали 20-річного захисника (Фото)

Exit mobile version