Чи готова Тернопільщина до опалювального сезону?

Фото:

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Станом на початок вересня Тернопільщина готова до нового опалювального сезону на 80%. Водночас голів громад закликали ще раз перевірити стани Пунктів Незламності, зокрема справність усіх генераторів. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську ОВА.

Як зазначили у департаменті архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження, в опалювальному періоді 2023/2024 року на Тернопільщині працюватиме 1201 котельня, з яких на газі – орієнтовно 304, деревному паливі – 339, вугіллі – 325, електриці – 199, інших видах палива – 34.

Станом на 1 вересня рівень підготовки становить 80 %. Під час засідання, також наголосили на тому, що територіальні громади вже розробили плани заходів з відновлення зруйнованих/пошкоджених об’єктів теплопостачання і водопровідно-каналізаційного господарства та теплових і водопровідних мереж внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, – йдеться у повідомленні адміністрації.

Крім цього, особливу увагу приділили питанню про стан виконання заходів у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки у закладах освіти, охорони здоров’я та соціального захисту.

На засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій також зауважили про те, щоб голови громад повторно перевірили стани Пунктів Незламності, зокрема справність усіх генераторів.

Читайте також: На Тернопільщині завершили посів ріпаку

Exit mobile version