На Тернопільщині зловили продавця нелегальної зброї (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільщини

Продавця нелегальної зброї викрили на Тернопільщині. Торгував забороненим товаром житель Варського району Рівненської області. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП Тернопільської області.

За даними правоохоронців, оголошення про продаж зброї правопорушник розмістив в інтернеті. За вогнепальну зброю, а саме гвинтівку «Мосіна», чоловік просив 2400 гривень. 

У ході проведених слідчо-оперативних заходів працівники поліції провели оперативну закупку. Рушницю підозрюваний надіслав поштою, а гроші попросив закинути на банківську картку.
Зібравши достатньо доказів, слідчі оголосили підозру чоловікові відповідно до статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ, – повідомили у відділі комунікації поліції.
Фото: Нацполіція Тернопільщини

Гвинтівку оперативники передали на експертизу. За попередніми даними – це нарізна вогнепальна зброя зразка 1891/1930 рр. Експерт припускає, що продавець самостійно вкоротив ствол та відчистив її від бруду перед реалізацією.

Фото: Нацполіція Тернопільщини

Крім цього слідчі та працівники кримінальної поліції під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури провели обшуки у помешканні жителя Рівненщини. У чоловіка виявили та вилучили іншу вогнепальну зброю та набої. Усі заборонені предмети слідчі направили не експертизу, – додали правоохоронці.
Фото: Нацполіція Тернопільщини

Станом на 6 вересня вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває слідство.

Читайте також: Понад 20 років жив у Чорткові: СБУ повідомила про підозру проросійському пропагандисту

Exit mobile version