На Тернопільщині знайшли тіло чоловіка в отворі для річкового сміття

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

На Тернопільщині у водоймі на території ГЕС в отворі для збору річкового сміття виявили тіло чоловіка. Загиблим виявився житель села Бережанка. Про це пише Файне місто з посиланням на ZAXID.NET.

Працівники поліції дістали тіло чоловіка з води і направили в морг Борщівської районної лікарні, повідомили в поліції Тернопільщини у вівторок, 5 вересня.

Трагічний випадок трапився поблизу річки Збруч і с. Бережанка Скали-Подільської територіальної громади. В ніч з 3 на 4 вересня працівники гідроелектростанції «Енергіс-Поділля» у отворі для збору річкового сміття помітили великий темний об’єкт, який загороджував увесь отвір. Коли чоловіки підійшли ближче, то побачили тіло людини. Вони одразу викликали поліцію та рятувальників, підтвердили ZAXID.NET в ДСНС Тернопільщини.

До рятувальників про цей випадок повідомлення надійшло о 1:47 4 вересня. Наші рятувальники на місце не залучалися. Тіло підняли на поверхню працівники поліції Борщівського відділу, — повідомив речник управління ДСНС в Тернопільській області Сергій Данілін.

На місце трагедії прибули правоохоронці з Борщівської громади. Вони спільно з працівниками ГЕС та представниками Скали-Подільської громади витягнули тіло чоловіка з водойми. Загиблим виявився 62-річний місцевий житель. Як чоловік вночі опинився у воді, наразі з’ясовують слідчі.

Стосовно випадку поліцейські внесли інформацію в ЄРДР за ст. 115 КК України (Вбивство). Утопленика ж направили на проведення судово-медичної експертизи, щоб встановити точну причину смерті.

Читайте також: Тернопільські патрульні врятували жінку, яка ледь не вкоротила собі віку

Exit mobile version