На Донеччині загинув Петро Ратушняк з Тернопільщини

Знову сумна звістка про загибель воїна сколихнула Тернопільщину. На Донеччині обірвалося життя військового Петра Ратушняка. Про це пише Файне місто з посиланням на Теребовлянську міську раду.

Петро родом з Теребовлі. Він був контрактником та пішов на на військову службу 13 грудня 2021 року. Брав участь у захисті України під час повномасштабного російського вторгнення. Служив радіотелефоністом.

Життя старшого сержанта обірвалося 4 вересня 2023 року. Він поліг під час виконання бойового завдання біля с. Новопіль Волноваського району Донецької області. Петру назавжди залишилось 44…

Інформацію про зустріч домовини з тілом загиблого Героя та чин похорону повідомлять згодом. Слідкуйте за сторінкою Теребовлянської міської ради у соціальній мережі Фейсбук.

Студія Файне місто висловлює щирі співчуття рідним і близьким. Нехай добрий, світлий спомин про загиблого захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять і слава українському воїнові, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Читайте також: Нагрудні знаки «Почесний громадянин міста Чорткова» (посмертно) вручили родичам 20 загиблих Героїв (Фото)

Exit mobile version