Тернопільська собака-рятувальниця Фіона здобула першість під час щорічної атестації (Фото)

Фото: ГУ ДСНС України в Тернопільській області

На цьогорічному семінарі-тренінгу та щорічній атестації кінологічних розрахунків підрозділів ДСНС західного регіону України німецька вівчарка Фіона показала чудові результати. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС України в Тернопільській області.

Фіона — службова собака, яка рятує людей з-під завалів. Семінар відбувся в місті Дрогобич, за участю кінологів з Німеччини.

Як повідомляє ДСНС, чотирилапа рятувальниця продемонструвала найвищу майстерність у своєму класі. Вона здобула перше місце в категорії “Пошук в техногенному завалі” і показала абсолютно неймовірний результат у пошуковій роботі, отримавши 100 максимальних балів зі 100 можливих.

Цей успіх є свідченням професіоналізму наших рятувальників-кінологів, а також важливою перемогою, що, ми віримо, дасть старт багатьом іншим досягненням, які нас чекають в майбутньому, — кажуть в ДСНС.

На завершення заходу, тернопільські кінологи отримали від організаторів важливі настанови для подальшого тренування службових собак та цінні призи.

Читайте також: Двоє людей опинилися у лікарні після пожежі на Тернопільщині (Фото)

Exit mobile version