Звання генерала присвоїли начальнику Головного управління ракетних військ Сергію Баранову з Тернополя

Сергій Баранов // Фото: АрміяInform

Сергію Баранову, начальнику Головного управління ракетних військ і артилерії та безпілотних систем Генерального штабу ЗСУ присвоїли звання генерала. Про це пише Файне місто з посиланням на Указ Президента України №523/2023.

Присвоїти військове звання бригадного генерала полковнику БАРАНОВУ Сергію Миколайовичу – начальнику Головного управління ракетних військ і артилерії та безпілотних систем Генерального штабу Збройних Сил України, – йдеться у документі.

Нагадаємо, Сергій Баранов родом з Тернополя. Наразі він начальник Головного управління ракетних військ і артилерії та безпілотних систем Генерального штабу ЗСУ. Від квітня 2015 року по 2020 рік був командиром 44-ї окремої артилерійської бригади, що розміщається в Тернополі. З червня 2016 р. опікувався відновленням військового містечка у Теребовлі та Чорткові.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни нагороджений:

Читайте також: Нагрудним знаком нагородили пресофіцера Юрія Кульпу з Тернопільщини

Exit mobile version