На Тернопільщині чоловік скочив з порому у річку і пропав

Фото:

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

У Тернопільській області чоловік стрибнув із порому і зник у річці. Другий день тривають пошукові роботи. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС Тернопільщини.

За даними управління, нещастя сталося 28 серпня близько 13 години в с. Худиківці Мельнице-Подільської громади Чортківського району. 37-річний житель селища Мельниця-Подільська зістрибнув із порому під час переправи через р. Дністер та зник під водою.

Для пошуку зниклого чоловіка на місце події залучено водолазно-рятувальне відділення спеціалізованої аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління. Станом на 21:00 год. пошукові заходи завершені безрезультатно та будуть продовжені 29 серпня в світлу пору доби, – зазначили у службі надзвичайних ситуацій.

Також рятувальники додали, що всього з початку цього року на водоймах Тернопільської області загинули 26 людей, зокрема двоє дітей.

UPD(11.30 год)

У поліції стверджують з посиланням на очевидців, що чоловік намагався перепливти Дністер. Хоч річка тепер не така повноводна, та сильна течія закрутила плавця. На порятунок кинулися працівник паромної переправи та один зі свідків, проте врятувати чоловіка не вдалося.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу.

Читайте також: У Тернополі зупинилося оглядове колесо з людьми (Фото) 

Exit mobile version