Понад 300 набоїв, тротилові шашки та наркотики знайшли у жителя Тернопільщини (Фото)

Фото: нацполіція Тернопільщини

У чоловіка на Тернопільщині знайшли понад 300 набоїв, тротилові шашки та запали до гранат. Також в нього виявили коноплю. Усі речові докази направили на експертизу. Про це пише Файне місто з посиланням на нацполіцію Тернопільської області.

Заборонені речовини знайшли у ході санкціонованого обшуку в будинку 36-річного жителя одного із сіл Чортківського району.

Фото: нацполіція Тернопільщини

У ході проведення за місцем проживання даної особи оперативники карного розшуку виявили декілька рослин коноплі, а також боєприпаси та вибухові речовини. Серед вилученого: 300 набоїв калібру 5,45 мм, дві тротилові шашки загальною вагою 600 грам, два запали до гранат.
Фігурант вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. Поліцейські встановлюють звідки чоловік взяв заборонені предмети, – зазначили у поліції.
Фото: нацполіція Тернопільщини

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів або їх аналогів без мети збуту). Триває досудове розслідування.

Читайте також: У Тернополі рятувальники витягали хлопця з решіток зливної труби

Exit mobile version