Назавжди 21: на Тернопільщині попрощались із юним азовцем Тарасом Романюком (Фото)

Тарас Романюк // Фото: Підволочиська селищна рада

У боротьбі за волю і незалежність України поклав своє життя ще один боєць із Тернопільщини. Підволочиська громада попрощалась із 21-річним азовцем Тарасом Романюком. Про це пише “Файне місто” із посиланням на Підволочиську селищну раду.

Хлопець жив у селі Іванівка, ще змалку виділявся серед своїх ровесників загостреним почуттям справедливості, шукав і знаходив правдиві способи у вирішенні різних проблем.

У нього були великі плани і цілі на майбутнє – одна із них, що можна зробити, щоб Україна була сильною та могутньою державою на європейському рівні. Осмислюючи своє життя, вирішив стати істориком, саме у стінах Львівського університету імені І. Франка, на його думку, він зможе глибше вивчити і досліджувати історію свого народу. І саме там, зможе знайти відповідь на своє одвічне запитання: чим можу бути корисним своїй країні? – йдеться у дописі.

Коли почалося повномасштабне вторгнення ворога на нашу землю, Тарас, довго не думаючи, вирішив захищати свою батьківщину. Аби не травмувати батьків, не давати їм приводу хвилюватись за сина, хлопець наважився на обман.

Ним керувала вірність своєму народові та почуття обовʼязку. Яка ж буде щаслива мати, коли закінчиться війна, і він буде не сином-героєм, а просто тим, хто наближав усіх до довгоочікуваної Перемоги, – розповідають у селищній раді.

Але, на жаль, планам Тараса не судилося здійснитися. Молодого воїна ховали у домовині з випаленим знаком бригади «АЗОВ». Він прибув у рідне село в супроводі воїнів Національної гвардії України та побратимів азовців. Тіло загиблого провели на вічне місце спочинку в його рідному селі.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття батькам, усім рідним, близьким та друзям молодого воїна. Хай Господь прийме його душу в Царство Небесне, а вам дарує сил і терпіння, аби пережити цю важку втрату. Схиляємо голови перед Захисником. Вічна і світла пам’ять Герою!

Читайте також: За Україну віддав життя 23-річний військовий з Тернопільщини

Exit mobile version