Телевізори – комфортний девайс відображення контенту

Поява та розвиток нових технологій позитивно вплинула на створення унікальних телевізорів, здатних відображати мультимедійний контент різного формату. Поступово рідкокристалічні моделі стали покращуватись і навіть плазмові телевізори поступово йдуть у минуле. Створюється якісна, соковита та яскрава картинка з нормальним контрастом. Крім того, відрізняється низьке енергоспоживання.

Асортименти продукції представлені різними виробниками. Тут https://comfy.ua/ua/flat-tvs/ можна знайти пропозиції від LG, Panasonic, Philips, Samsung, Sony та інших брендів. Є система фільтрів для вказівки ключових параметрів, що спрощує підбір та дозволить знайти оптимальну техніку у своєму ціновому діапазоні.

Матриці

Виробники пропонують своїм покупцям такі різновиди матриць з різними характеристиками та особливостями:

  1. LED. Основою кожної точки є напівпровідникові елементи. Кожна має розмір від 1 до 5 мм з яскравістю в діапазоні 800-1200 кд/м2. Сукупність точок на одному майданчику створює якісне зображення, а оновлення відбувається з частотою до 3840 Гц;
  2. OLED. У виробництві світлодіодів застосовувалися органічні сполуки. Через структуру тонкої плівки створюється висока ефективність у роботі, відповідно якість картинки в динамічних сценах значно вище;
  3. QLED. Логічне продовження розвитку технології LED, але тепер використовуються квантово-точкові світильники;
  4. NanoCell. Авторська технологія розробників з компанії LG, яка відрізняється дешевизною, енергоефективністю та високими показниками яскравості з контрастністю.

Дозвіл також різний, включаючи найпростіший HD ready (1280×720), оптимальний варіант FullHD (1440×1080), UltraHD 4К (3840×2160), що гарантує високу якість картинки та 8K (7680×4320), що є прогресивним рішенням. Деякі моделі оснащаються навіть 5К, але поки що такі моделі не дуже актуальні.

Переваги сучасних моделей

Комбінація зі світлодіодного підсвічування та рідкокристалічного екрану є ідеальним рішенням у сучасних умовах. Крім того, у них широкий кут огляду, особливо у матриць IPS. Ідеальну картинку буде видно з будь-якого кута.

Мерехтіння відсутнє, адже воно створює спотворення, і очі при цьому втомлюються. Динамічна контрастність має відмінні результати. Залишається лише підібрати оптимальний варіант діагоналі та набір додаткових функцій. На всю техніку надається гарантія за умови дотримання правил використання.

Exit mobile version