Сусіди врятували чоловіка з палаючої квартири на Тернопільщині

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У селі Велика Березовиця поблизу Тернополя загорілася квартира у багатоповерхівці. Під час пожежі сусіди врятували чоловіка, витягнувши його з палаючого помешкання. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС Тернопільщини.

За даними управління, пожежа сталася близько 17-ї години у квартирі на останньому поверсі п’ятиповерхового багатоквартирного будинку. Вогонь знищив ліжко та дерев’яну тумбу на площі 5 м кв.

На пожежі травмувався чоловік, 1961 року народження, що проживав у даному помешканні та з діагнозом «Опік полум’ям І-ІІ ступінь передпліччя та пальців обох кистей, ймовірне алкогольне сп’яніння» був госпіталізований в КНП «Тернопільську міську комунальну лікарню швидкої допомоги». З квартири травмованого витягнули мешканці будинку до прибуття пожежно-рятувального підрозділу, – зазначили у службі порятунку.

Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління в складі двох відділень на автодрабині, а також працівників оперативно-координаційного центру Головного управління.

Читайте також: Струм вбив 13-річного школяра на Тернопільщині

Exit mobile version