У Тернополі виступить Галицький камерний оркестр

Фото: сторінка "Муніципальний Галицький Камерний Оркестр"

З нагоди Дня Незалежності України Галицький камерний оркестр виступить з концертом у Тернополі. Захід відбудеться у храмі Матері Божої Неустанної Помочі. Про це пише Файне місто з посиланням на сторінку “Муніципальний Галицький Камерний Оркестр”.

У дописі розповідають, що вже другий рік поспіль Галицький камерний оркестр із патріотичним концертом виступатиме у храмі. Роблять це з нагоди великого державного свята – Дня Незалежності України. Цьогоріч музика українських композиторів, народні пісні у виконанні оркестру звучатимуть у Тернополі.

Як відомо, нести слухачеві те, що переповнює серце, для артиста – найлегше і, водночас, найвідповідальніше. І якщо це любов до рідної землі, повага та щирість, турбота за її майбутнє, переживання про її сьогодення, це відданість і бережливе ставлення до традицій, та ще й передані у музиці, то виникає особливе за емоційним та духовним наповненням дійство. Сподіваємося, що піднесена та щира музика у виконанні Муніципального Галицького камерного оркестру внесе свій яскравий голос у святкування в Тернополі Дня Незалежності України, — йдеться у дописі сторінки оркестру.

Виступ розпочнеться 24 серпня 2023 року о 12:00.

Читайте також: Заходи до Дня Незалежності України у Тернополі (Розклад)

Exit mobile version