У Кременці чоловік побив військового та вкрав у нього зброю (Фото)

Фото: нацполіція Тернопільщини

На Тернопільщині у Кременці сталася надзвичайна подія. Чоловік побив військовослужбовця, вкрав у нього зброю і бронежилет і жахав сім’ю, де були двоє дітей. Про це пише Файне місто з посиланням на нацполіцію Тернопільської області.

За даними слідства, 21 серпня близько 17.30 години на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у лісосмузі лежить побитий військовослужбовець. Потерпілого з численними травмами голови доправили до лікарні.

За попередніми даними, між потерпілим та підозрюваним виник конфлікт, який переріс у бійку. Коли військовослужбовець знепритомнів, зловмисник відібрав у нього автомат, бронежилет та втік у невідомому напрямку.

Фото: нацполіція Тернопільщини

Фігурант – раніше неодноразово судимий за насильницькі злочини 42-річний житель Кременця.

Зловмисник, мабуть, відчув себе героєм фільму: у бронежилеті з викраденою зброєю розгулював містом, а потім заховався у будинку, де побив співмешканку та двох її малолітніх дітей, – зазначив т.в.о. начальника нацполіції області Сергій Зюбаненко.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місце, де переховувався озброєний злочинець, оточили будинок та за силової підтримки спецпризначенців КОРДу затримали його. У розбійника вилучили зброю, бронежилет та інші викрадені речі військовослужбовця.

Фото: нацполіція Тернопільщини

Жителя Кременеця затримали відповідно до статті 208 КПК. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 262 Кримінального кодексу України (заволодіння вогнепальною зброєю шляхом розбою). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Вирішується питання про оголошення підозри фігуранту та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: На Тернопільщині чоловік пропав у річці 

Exit mobile version