Як отримати безоплатну правову допомогу

Кожен українець, який цього потребує може отримати правову допомогу абсолютно безкоштовно. Головна мета системи Безоплатної правової допомоги — повідомити українцям про можливість отримати правову допомогу в Україні безоплатно.

Якщо ви потребуєте правової допомоги — звертайтеся до юристів системи організації. Ви можете це зробити офлайн або скориставшись дистанційними сервісами системи.

Допомога офлайн

Допомога онлайн

Якщо з різних причин ви зараз не можете безпосередньо звернутися до бюро правничої допомоги, ви можете скористатися іншими сервісами системи БПД:

Звернення про надання безоплатної вторинної правничої допомоги


Якщо під час консультації з юристами системи БПД, ви зʼясували, що потребуєте безоплатної вторинної правничої допомоги (БВПД), тобто представництва інтересів у суді чи в інших державних органах, допомоги в підготовці документів до суду, — подайте відповідне звернення та документи, які підтверджують право на БВПД, одним із визначених законодавством способів:

Детальний механізм подання електронного звернення про надання безоплатної вторинної правничої допомоги наразі напрацьовується.

Exit mobile version