Сергій Надал обговорив з родинами полеглих військових облаштування «Пантеону Героїв Тернополя» (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

Міський голова Сергій Надал вкотре зустрівся із родинами загиблих військових з Тернопільської громади. Під час зустрічі обговорили процес та особливості реалізації проєкту «Пантеон Героїв Тернополя» на Микулинецькому кладовищі. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Упродовж пів року тривали постійні зустріч з родинами наших захисників. Радились та вносили пропозиції щодо облаштування єдиного військового кладовища. При проєктуванні було вирахувано усі думки, побажання  зовнішнього вигляду та окремих елементів пантеону, – зазначає Сергій Надал. –  Це не просто частина кладовища, воно носите офіційний статус – «Пантеон Героїв Тернополя». Цей комплекс включатиме як поховання захисників, які загинули починаючи з 2014 року, і дотепер. Приємно, що рідні, батьки, дружини наших захисників підтримали цю ідею.
Фото: Тернопільська міська рада

Міський голова додає, передбачено окремо положення, щоб визначити статус пантеону, особливості й порядок поховань, встановлення єдиного зразка надмогильних плит й інших технічних моментів.

Усі роботи будуть виконані коштом бюджету Тернопільської громади та розпочалися уже цього року.

Читайте також: Aртефакти Трипільської культури знайшли у печері на Тернопільщині (Відео)

Exit mobile version