Додаткові камери автофіксації правопорушень запрацюють на дорогах Тернопільщини

Фото: мережа Інтернет

З 11 серпня в Україні на автодорогах запрацюють ще 50 камер автоматичної фіксації правопорушень. Зокрема, у Тернопільській області з’являться ще 3 прилади. Про це пише Файне місто з посиланням на першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції України Олексія Білошицького.

За словами заступника, 31 комплекс працював до повномасштабного вторгнення і наразі відновить свою роботу, а ще 19 приладів контролю запрацюють вперше. Загальна кількість приладів фіксації від 11 серпня буде 215.

Камери автофіксації на Тернопільщині будуть на таких місцях:

Ще раз нагадаю, що понад 40% ДТП із загиблими та потерпілими трапляються саме через перевищення дозволеної швидкості руху.
Відповідальність за ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості) КУпАП, становить: за перевищення швидкості більш ніж на 20 км/год становить 340 грн; більш ніж на 50 км/год — 1700 грн, – наголосив Білошицький.

Розташування всіх комплексів можна переглянути тут: https://bit.ly/3Hht4hR.

Де розташовані камери у Тернополі

Нагадаємо, камери автофіксації працюють на таких вулицях Тернополя:

Штрафи за за порушення ПДР водіям надсилатимуть рекомендованими листами або в мобільному додатку «Дія». Порушник може також зекономити. Якщо водій планує заплатити штраф у термін до 10-и днів, то оплата складатиме лише половину суми.

Читайте також: Окупанти масовано обстріляли Рівненщину

Exit mobile version