Пікет у Тернополі: “Не можна допустити, аби країною керували люди, які ділять громадян на сорти”, – Оксана Піхурко (Відео)

30 червня у Тернополі відбувся пікет. Біля будівлі облдержадміністрації зібралися представники Профспілки та місцеві жителі. Люди вимагають прийняття справедливої трудової реформи. Також вони виступають за відставку голови Комітету Верїовної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, народного депутата України Галини Третьякової.

“Зараз права людей в нашій державі нічим не підкріплені, ніким не підтримуються і захищаються лише профспілками, котрі хочуть знищити. Коли я прочитала допис про виступ Галили Третьякової, яка очолює наче Комітет соціальної політики, ніби то захисту прав ветеранів, а насправді в цій людині можна побачити хіба що отруйну змію. Для мене, як для вчителя, яка працювала 8 років у сільких школах, почути вислів про те, що діти безробітних – це діти другого сорту… Як може людина, маючи вищу освіти і життєвий досвід, так висловлюватися. Не можна допустити, аби країною керували люди, які допускають поділ громадян на сорти”, – каже заступник голови обласної організації Профспілок та працівників освіти і науки України Оксана Піхурко.

Учасники пікету підготували звернення. У документі представники Профспілки просять підтримати такі вимоги:

Exit mobile version