Понад 10 000 грн для ЗСУ зібрали діти на Тернопільщині (Фото)

Юні волонтери // Фото: Громадська організація "Простір Активної та Сучасної" та волонтери

У Ланівцях діти долучились до збору коштів на тепловізор. Своїми внесками вони поставили крапку у необхідній сумі та закрили збір. Про це пише Файне місто з посиланням на спільноту “Громадська організація “Простір Активної та Сучасної” та волонтери”.

Вже не вперше юні ланівчани долучаються до збору коштів на потреби армії. Вони торгують випічкою, власноруч зробленими браслетами тощо. Всю виручку діти передають на благодійність.

Цього разу загальна сума пожертви склала понад 10 тисяч гривень.

Наталя Сільванюк сьогодні принесла 6 тисяч 740 грн. Таміла Бачинська та Аміна Бачинська принесли 1000 грн. Марія Пороховнік, Яна Бирда, Андріана Бирда, Анастасія Яворська вторгували 1270 грн, а також побалували усіх волонтерів власноруч сплетеними браслетиками. За це окреме спасибі. І на завершення завітали Вероніка Луник та Віка Соболевська, які принесли 1000 грн, — повідомляє громадська організація.
Фото: Громадська організація “Простір Активної та Сучасної” та волонтери

Волонтери дякують усім, хто не пройшов повз дітей, адже цим люди і їх заохочують, і військовим допомагають. Також дякують батькам за підтримку своїх діток та їхніх ініціати.

Читайте також: Додому повернувся боєць з Тернопільщини (Фото)

Exit mobile version