Якби Орися випадково не забула вимкнути телефон, я б ніколи не дізнався правду про дружину

Фото з відкритих джерел

Тернополянину Констянтину 29. Молодий, перспективний, нещодавно одружився і розпочав розбудовувати новий етап свого життя. З дружиною Орисею у шлюбі рік. До цього 6 років зустрічалися, проводили разом вечори, їздили у подорожі. Здавалося б, що все добре – і у родині, і на роботі. Все добре, якби не один випадок, який дав чоловікові зрозуміти, що він зовсім не знає свою дружину, а вона його.

“Я ніколи б не подумав, що не знаю свою дружину добре. Бо завжди вважав, що розумію навіть її погляд. Я думав, що знаю про все, що відбувається у її житті, погано чи ні, переконаний був, що якщо раптом щось,то я перший, кому вона відкриється. А виявилося, що ні. Якби не один випадок, який трапився випадково, я міг би втратити найцінніше у своєму житті, навіть не знаючи про це”, – каже Констянтин.

Одного разу Орися поїхала на зустріч з подругою. Підвізши дружину до кафе, чоловік поїхав у справах. Аби перепитати, коли зустріч закінчиться, щоб приїхати і завезти додому, Констянтин зателефонував дружині. Домовилися про годину і телефон автоматично поклав на сидіння авто. У транспорті лунала музика, тому чоловік не одразу зрозумів, що дружина досі на зв’язку.

“Я поговорив з нею, а тоді кинув телефон на сідушку, автоматично. Думав, що вона вимкнула свій телефон. В мене грала музика в салоні і лише, коли я припаркував авто, я зрозумів, що з трубки лунає голос Орисі. Не знаю чому, але я послухав. І те, що я почув, мене вразило. З одніє сторони я був найщасливіший, а з іншої розумів, що дружина мені не довіряє, а за її усмішкою ховається далеко не спокій, а тривога.”

“Я буду мамою. Як сказати про це чоловіку я не знаю. Мабуть, зараз це вчасно, адже на роботі у нього все тільки почало йти вгору. Ми ніколи не обговорювали теми дітей, тільки кар’єрний ріст і перспективу виїду закордон. Йому треба думати про це, а дитина – клопіт, з її появою практично все зміниться” – це ті слова, які почув Констянтин. Чоловік одразу вимкнув розмову і нічого не кажучи Орисі, вирушив у кафе. Дорогою купив квіти.

“Коли я зайшов, вона не розуміла, що відбувається. Але в очах її була радість… Все в нас зараз добре. Але знаєте що, скажу так, коли у вас все ідеально, коли на обличчях усмішки і коли ви говорите про свій успіх та плани на майбутнє, намагайтеся у цей час побачити ще очі людини, яка поруч. Нас настільки інколи люблять, що бояться ці почуті з наших уст плани та мрії зруйнувати. Іноді жертва може бути дуже великою, а ви про це і не знатимете. Дружина, виявилося, не знала мене, що важливо для мене, бо я завжди говорив про те, чого потрібно ще досягти. Вона не знала, що є речі, які для мене куди важливіші, і що я ладен заради них відкласти дещо в сторону. А я не знав її. Вона кілька тижнів усміхалася, а в душі її розривало. Вона не знала – казати чи ні, і що буде після цього. Думаю, що є вина обох. Будьте інколи простіші, без високих матерій і ідеально вибудуваних планів. Не думаю, що мій випадок – це рідкість. Можливо, просто багато чоловіків ніколи про це просто не дізнаються, оскільки їх телефон у певну мить був вимкнений”, – каже Констянтин.
Exit mobile version