Орденом “За мужність” посмертно відзначили тернопільського поліцейського (Фото)

Фото: Поліція Тернопільської області

Сьогодні під час святкування Дня державності у Тернополі вручили орден “За мужність” III ступеня сім’ї загиблого кордівця Віктора Мельниченка. Про це повідомляє Файне місто з посиланням на Поліцію Тернопільської області.

На пам‘ятні заходи в Тернополі зібралися рідні та близькі наших героїв, захисників. Прийшла і родина Віктора Мельниченка – поліцейського спецпідрозділу «КОРД», котрий загинув 13 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання у місті Бахмут. Матері, котра б воліла тішитися досягненнями та успіхами сина, сьогодні вручили його державну відзнаку «За мужність». Посмертно. Схиляємо голови перед подвигом наших героїв-захисників та силою і незламністю їхніх родин, — йдеться у повідомленні поліції.
Фото: Поліція Тернопільської області

Орден “За мужність” надається для відзначення військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та інших осіб за особисті мужність і героїзм, виявлені при рятуванні людей, матеріальних цінностей під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, у боротьбі зі злочинністю, а також в інших випадках при виконанні військового, службового, громадянського обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя.

Читайте також: Звання «Почесний громадянин міста Тернополя» посмертно присвоїли 15 військовим

Exit mobile version