У Тернополі відбудеться відкриття виставки українського аеророзвідника

Фото: Креативний кластер Nа пошті

Сьогодні, 26 липня, у креативному кластері Nа пошті відбудеться відкриття першої персональної виставки українського аеророзвідника Владислава Німака. Про це повідомляє Файне місто з посиланням на Фейсбук-сторінку кластеру.

Владислав – митець з міста Калуш. Зараз він аеророзвідник на фронті.

Виконую завдання з листопада 2022 року в Запорізькій області. Основна моя діяльність тут – це дешифрування, аналіз польотів та виявлення “чогось цікавого” серед багатогодинних польотів “мавіком” чи якимось розвідувальним крилом або бомбардувальником, — розповідає про себе Владислав.

Скріншот-виставка має назву “Краєвиди, які ми не заслужили”. До неї входять кадри, які обрав митець серед багатотисячних фото- та відеоархівів, зроблених його підрозділом. Експозиція має на меті показати пересічному глядачу красу випадкового моменту, знятого на військовий безпілотник.

Ще однією місією цієї виставки є показати те що аеророзвідка на війні, попри смертельну небезпеку, є доволі цікавим заняттям. Хто зна, можливо хтось, хто дивиться на ці скріншоти згодом теж стане розвідником, — каже про виставку розвідник.

Презентація кадрів відбудеться 26 липня о 18:00, вхід вільний. Триватиме виставка до 16 серпня.

Читайте також: У музеї на Тернопільщині розпочали проєкт зі створення копій трипільського посуду (Фото)

Exit mobile version