На Тернопільщині потонув чоловік під час риболовлі

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

Трагедія сталася в селі Просівці біля Підволочиська. Про те, що житель села Токи пішов з дому на рибалку і не повернувся в поліцію повідомив його батько. Правоохоронці разом з рятувальниками виявили тіло чоловіка в місцевому ставку. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

Нещасний випадок трапився після обіду 24 липня в Скориківській громаді. До правоохоронців відділення поліції в місті Підволочиськ звернувся мешканець села Токи. Він повідомив, що його 49-річний син поїхав вранці на риболовлю та не повернувся.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи та рятувальники. Тіло 49-річного рибалки виявили в ставку поблизу села Просівці. Ймовірна причина загибелі – порушення правил поведінки на воді, — йдеться у повідомленні поліції.

Тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу. Відомості про подію слідчі несли до ЄРДР згідно з ст. 115 КК України (Вбивство з приміткою нещасний випадок). Правоохоронці встановлюють усі обставини трагедії.

Читайте також: Пенсіонер з Тернополя віддав шахраям понад півмільйона гривень 

Exit mobile version