«Золотим Хрестом» від головнокомандувача ЗСУ нагородили військового з Тернопільщини (Фото)

Військового з Тернопільщини, старшого солдата Олександра Липка нагородили нагрудним знаком «Золотий Хрест» від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Бійця відзначили за проявлену мужність. Про це пише Файне місто з посиланням на Підволочиську селищну раду.

Військовий наразі тримає рубежі нашої Батьківщини на Донеччині.

Якщо ми не зупинимо ворожий наступ, то це прийдеться робити нашим дітям, а ми такого сценарію навіть не розглядаємо, – саме такі слова закарбувалися в голові дружини військовослужбовця Христини.

Народився Олександр в Почаєві, що на Кременеччині. Після одруження проживає у Підволочиську. Разом з дружиною Христиною виховує 10-річного сина Макара.

Боєць стоїть на захисті України ще з 2015 року

Олександр захищає нашу державу від ворога ще з 2015 року. Відтоді він служить добровольцем. Спочатку був у 44-тій окремій артилерійській бригаді імені гетьмана Данила Апостола, а на даний час – у 68-мі окремій єгерській бригаді імені Олекси Довбуша.

За роки військової служби отримував багато військових нагород, а на початку липня Олександра нагородили нагрудним знаком від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного «Золотий Хрест» за проявлену мужність.

Син Макар пишається батьком, адже він для нього тато найкращий приклад для наслідування. І навіть в свої десять років він розуміє, що тато вже Герой, адже цю нагороду просто так не отримують.

Фото: Підволочиська селищна рада

Я пишаюся своїм чоловіком, – наголошує дружина Христина.

Вітаємо Героя із заслуженою нагородою та зичимо якомога швидше повернутися в люблячу сімʼю з довгоочікуваною Перемогою!

Читайте також: Сергій Надал поруч передової нагородив воїнів з Тернополя почесними відзнаками

Фото: Підволочиська селищна рада
Exit mobile version