Рятувальники шукають підлітка у Дністрі на Тернопільщині (Фото)

річка пошуки втонув

Фото: ГУ ДСНС Тернопільщини

У Тернопільській області на річці Дністер тривають пошуки підлітка. 16-річний хлопець пішов купатися з друзями і зник під водою. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС Тернопільщини.

До рятувальників 17 липня близько 20:25 години надійшло повідомлення про надзвичайну ситуацію. Додзвонювач розповів, що в селі Зозулинці Заліщицької ТГ в річці Дністер під час купання почали тонути троє підлітків – 2007, 2005 та 2004 років народження.

18 річну дівчину та 19 річного юнака врятував місцевий мешканець. Стан обох задовільний, медичної допомоги не потребували. Ще один, 16 річний хлопець, зник під водою.

Фото: ГУ ДСНС Тернопільщини

Того ж дня до пошуків зниклого було залучено черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини, особовим складом якого з човна обстежено 1 км водного плеса річки вниз по течії. О 22:00 пошукові заходи були призупинені та продовжені 18 липня.
До пошуків залучено групу водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення та резервний караул 15 ДПРЧ, – зазначили в управлінні.

Станом на 11 годину 18 липня пошуки тривають.

Читайте також: Вода підтопила 11 будинків у селищі на Тернопільщині (Фото)

Exit mobile version