У Польщі п’яна пара напала на тернополянку (Фото)

Фото: Nowa Trybuna Opolska

П’яні чоловік та жінка напали на автобусній зупинці на 45-річну українку з трьома дітьми. Нападники вигукували “Слава путіну!”. Зараз їх розшукує поліція, зловмисників можуть посадити на три роки. Про це пише Файне місто з посиланням на польське видання Nowa Trybuna Opolska.

Інцидент трапився у польському місті Ополе. Потерпіла — 45-річна Надія з Тернополя, яка постійно мешкає в Польщі та працює прибиральницею. Зараз до неї приїхали на канікули троє дітей віком 8, 10 та 13 років.

Агресивну пару віком 25-27 років жінка помітила ввечері 6 липня, коли їхала з дітьми в автобусі. П’яні чоловік та жінка звернули увагу, що Надія та діти говорять українською мовою. Коли українці вийшли на зупинці, нападники вискочили слідом за ними та перекрили їм дорогу.

“Хіба ви українці”, “Путін вас роз***”, “Ви приїхали сюди за програмою Родина 500+”, “Кур*** українська”, — кричали жінка та чоловік.

Пара перегородила родині дорогу, а потім штовхнула українку й пішла до магазину по горілку.
Надія викликала поліцію. Поки родина чекала на патруль, нападники повернулися. Чоловік розмахував перед обличчям українки пляшкою й кричав: “Слава Путіну! Україну – до біса!”. Потім він показав їй середній палець і разом зі своєю подругою сів до наступного автобусу.

Тепер нападників розшукують правоохоронці. Їм загрожує до 3 років за ґратами за образу за національною ознакою. Шанси знайти пару досить високі – і в автобусі, і в магазині, де вони купували горілку, є камери спостереження.

Читайте також: У 10 містах України готують нове житло для переселенців (Фото)

Exit mobile version