На Тернопільщині через п’яного водія підліток опинився у реанімації та ще 3 людей – у травматології

Фото з відкритих джерел

У Тернопільській області в ДТП постраждали водій та ще четверо людей: підліток опинився у реанімації, дитина та дві жінки – у травматології. Виявилося, що кермувальник авто сів за кермо п’яним. Про це пише Файне місто з посиланням на відділ комунікації поліції.

За даними управління, автопригода сталася 11 липня на Чортківщині, а саме на трасі Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече. Водій на Skoda Octavia A5 виїхав на ліве узбіччя. Після цього автівка злетіла в кювет та перекинулася.

Водія та чотирьох пасажирів доправили до лікарні. Кермувальник на момент аварії бувп’яний – у його крові газоаналізатор показав 1,26 проміле алкоголю.

Пасажирам пощастило менше: 13-річного хлопчика без свідомості госпіталізували до реанімаційного відділення. До травматології потрапила дитина восьми років та двоє жінок 1990 та 2000 років народження. Водія затримали відповідно до статті 208 КПК. Він відповідатиме перед законом згідно з статтею 286-1 ККУ, – зазначили у поліції.

До слова, того дня ще одна родина потрапила у ДТП. На Кременеччині між Ланівцями та селом Великі Дедеркали жінка, керуючи автомобілем “BMW-320”, в’їхала у дорожній бетонний стовп. Після цього іномарка перекинулася.

В салоні авто перебував чоловік кермувальниці та двоє дітей – 9 та 13 років. Їх усіх з травмами різного ступеня тяжкості доправили до Шумської лікарні. За попередніми даними, водійка була твереза.

Читайте також: У Тернополі чоловік пошкодив 8 авто у дворі серед білого дня (Фото) 

Exit mobile version