У Тернополі 26-річний чоловік вкоротив собі віку, стрибнувши з моста

Чоловік вчинив самогубство, стрибнувши з пішохідного моста біля залізничного вокзалу. Випадок у Тернополі трапився сьогодні, 10 липня, близько обіду. Про це пише Файне місто з посиланням на ZAXID.NET.

Про те, що невідомий чоловік кинувся з пішохідного мосту, в поліцію та в швидку допомогу повідомили очевидці. Тернополяни розповіли, що чоловік йшов сходами на пішохідний міст через залізницю з вулиці Вояків дивізії «Галичина», тоді раптово переліз через огорожу і кинувся на тротуар. Лікарі швидкої допомоги, які приїхали на місце події, констатували смерть чоловіка.

Правоохоронці встановили, що загиблим виявився 26-річний житель села Лозова Тернопільського району. Як повідомляє Тернопіль 1, чоловік і раніше намагався заподіяти шкоду собі і неодноразово залишав прощальні записки.

Тіло 26-річного чоловіка забрали не експертизу в судово-медичне бюро. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом смерті чоловіка за ст. 115 Кримінального кодексу України (Вбивство з приміткою «самогубство».) Працівники поліції з’ясовуватимуть всі обставини цієї події.

Читайте також: На Тернопільщині знайшли мертвим чоловіка, якого шукали 3 дні 

Exit mobile version