Поліцейські затримали 62-річного педофіла, який викрав дитину на Закарпатті

Фото: ГУ Національної поліції в Закарпатській області

Підозрюваного у розбещенні 8-річної дівчинки затримали у місті Мукачево. Поліцію викликали очевидці, які побачили чоловіка з дівчинкою на березі річки. Про це повідомляє Файне місто з посиланням на ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

Вчора, 8 липня, правоохоронці отримали повідомлення від місцевих мешканців, які побачили на березі річки оголеного чоловіка. Він плавав з маленькою дівчинкою, яка була без купальника. Чоловік запевняв перехожих, що відпочиває зі своєю донькою, однак вони йому не повірили.

Слідчо-оперативна група застала на місці події 8-річну дитину та 62-річного чоловіка. Поліція встановила, що чоловік почав чіплятися до дитини, коли вона вийшла зі свого подвір’я на прогулянку.

Він схопив дівчинку за руку та, погрожуючи, потягнув до місцевої водойми, де змусив повністю роздягнутися та разом з ним піти купатися. Вже у водоймі чоловік почав вчиняти інші розпусні дії, які повторювалися і на березі річки, — повідомляють правоохоронці.

Поліцейські одразу забрали дитину у безпечне місце, а зловмисника затримали. Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. Його дії слідчі кваліфікували за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (Вчинення розпусних дій відносно малолітньої особи), яка передбачає до 8 років ув’язнення. Також правоохоронці встановили родину потерпілої дівчинки. Наразі з ними працює ювенальна поліція.

Читайте також: У Тернополі няня забрала дитину до себе додому і пиячила там

Exit mobile version