Донечка народилась у захисника Азовсталі Святослава “Калини” Паламаря (Наживо/Фото)

Фотоколаж: Файне місто.

У сім’ї заступника командира полку “Азов” Святослава Паламаря “Калини” радісна подія. Дружина військового народила донечку. Про це пише Файне місто.

Дівчинку назвали Квітославою. Народилась вона у Тернопільській міській лікарні №2. Мама й немовля почуваються добре, сьогодні їх виписали додому.

Це нам подарунок від Бога. Дякувати Богові взагалі за це диво, яке сталося, — говорить про народження донечки її мама Антоніна Паламар.

Привітати матусю й немовля з випискою прийшли рідні, близькі та старший син Лук’ян. На жаль, батько дівчинки не зміг бути присутнім, оскільки досі перебуває з керівництвом “Азову” у Туреччині.

Коли вона народилась, а це було зранку, то я написала: “Вітаю тебе з нашою Квіточкою”, — ділиться дружина військового тим, як повідомила йому радісну звістку.

Поспостерігати за цим прекрасним дійством ви можете у трансляції Файного. Відео також можете переглянути на нашій Фейсбук-сторінці.

Читайте також: Сергій Надал: «Допомога армії від Тернополя» доставила на початку липня нові вантажі нашим Героям-захисникам 

Exit mobile version