Ремонт проспекту Бандери та вулиці Тарнавського в Тернополі: ситуація станом на 3 липня (Фото)

Ремонт дороги на проспекті Бандери // Фото: ТМР

У Тернополі на проспекті Бандери тривають роботи з відновлення дорожнього покриття. Водночас на вулиці Тарнавського завершується ремонт проїзної частини. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

З 19 червня на проспекті Бандери, на ділянці від «Збаразького кільця» в напрямку бульв. Данила Галицького, тривають роботи з відновлення дорожнього покриття.

Працівники підрядної організації днями завершили влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. З початку цього тижня будуть проводитися роботи з облаштування заїздів на прибудинкові території. Окрім цього відремонтується також і пішохідна ділянка дороги, на тих ділянках , де знаходяться зупинки громадського транспорту та буде зроблено пониження бордюрів, – відзначає міський голова Сергій Надал.

За сприятливих погодних умов ремонтні роботи триватимуть по 10 липня.

На вулиці Тарнавського, на ділянці дороги від транспортної розв’язки вул. Мирона Тарнавського – вул. Київська до транспортної розв’язки вулиць Мирона Тарнавського-Василя Симоненка-Володимира Великого, також ремонтують дорогу. Нещодавно працівники підрядної організації провели фрезерування зношеного та пошкодженого покриття, відновили дощову каналізацію, влаштували нижній та верхній шар асфальтобетонного покриття.

Там ще залишилося оновити пішохідну ділянку дороги, встановити нові бордюри та зробити їх пониження.

Читайте також: Сергій Надал: Наші Герої мають повернутись в оновлені міста – ремонтуємо вул. Гайову

Exit mobile version