Майже 350 000 гривень вкрав у пенсіонерки з Тернопільщини столичний шахрай

Фото:

Фото ілюстративне з мережі інтернет

Шахрай видурив у 81-річної тернополянки майже 350 000 гривень начебто на лікування її онука. Згодом правоохоронці знайшли зловмисника. Про це пише Файне місто з посиланням на відділ комунікації поліції Тернопільщини.

За даними слідства, пройдисвіт зателефонував пенсіонерці, назвався лікарем і повідомив про те, що її онук потрапив в аварію та потрібні гроші для лікування. Хвилюючись за життя родича, жінка без вагань зібрала всі заощадження і віддала незнайомцеві, котрий прийшов до неї додому. Загалом потерпіла втратила 4 000 американських доларів, 3 000 євро та 68 000 гривень.

Жінка зрозуміла, що стала жертвою пройдисвіта, коли наважилася зателефонувати онукові. Той розповів, що в ДТП не потрапляв і допомоги лікарів не потребував. Потерпіла звернулася до правоохоронців.

Поліція підозрює жителя Києва

У ході слідчо-оперативних заходів співробітники карного розшуку Тернопільського районного управління поліції встановили зловмисника. До шахрайських дій причетний 35-річний житель Києва. Зловмисник вже неодноразово був судимий за вчинення майнових злочинів.

Затримали зловмисника на Волині, де він теж вчинив шахрайство. На вирок суду киянин чекатиме під вартою в слідчому ізоляторі Луцька.

Слідчі Тернопільського районного управління оголосили підозру зловмисникові за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: Заступників начальника Тернопільської ОВА звільнили під заставу

Exit mobile version