Розбещував понад 200 дітей: поліцейські викрили педофіла (Фото/Відео)

Фото: ГУ Нацполіції Українив Києві

Столичні працівники поліції затримали чоловіка, який погрозами виманював у дітей відверті фото та продавав їх за кордон. Про це повідомляє Файне місто з посиланням на ГУ Національної поліції в Києві.

Київські слідчі отримали інформацію від кіберполіції про те, що невідомий чоловік надсилає порнографічний контент 12-річній киянці та вимагає від неї такі ж фото у відповідь. За кілька днів правоохоронці встановили особу 35-річного мешканця столиці. Під час обшуків у квартирі кривдника поліцейські з’ясували, що це був не єдиний епізод злочину.

Більше 4 терабайтів відвертого контенту й 200 жертв

Слідчі виявили та вилучили більше 4 терабайтів дитячого порно на комп’ютері та флеш-носіях чоловіка. Згодом встановили 181 епізод його злочинів та більше 200 дівчаток віком від 10-ти до 17-ти років як з України, так і з інших країн. Кривдник знаходив дівчат у соціальних мережах та видаючи себе за їх однолітків спілкувався з ними на сексуальні теми, виманював фотографії шляхом обману, шантажу та погроз. Окрім того, за деякими школярками навіть слідкував по дорозі зі школи додому. Дитячу порнографію він продавав за кордон та протягом тривалого часу отримав за це мільйонні прибутки. Наразі поліція встановила одного з постійних іноземних «покупців» педофіла та двох його спільників, один з яких є громадянином рф.

Правоохоронці розшукали та опитали 15 дівчат з різних областей України, які потерпіли від дій зловмисника. Деякі з них зізнались, що намагалися вчинити самогубство, адже не витримували психологічного тиску, погроз та шантажу від кривдника.

Затриманому оголосили про підозри у скоєнні злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України:

Наразі слідчі скерували обвинувальний акт відносно чоловіка до суду для розгляду справи по суті. Йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Читайте також: За несплату 32 млн грн податку судитимуть посадовця на Тернопільщині 

Exit mobile version