У Тернополі триває ремонт доріг (Адреси)

Ремонт на просп. Бандери у Тернополі // Фото: Файне місто

На вулицях Тернополя продовжують проводити поточні ремонти доріг, тротуарів та міжквартальних проїздів. Станом на 30 червня роботи тривають на 16 адресах. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

На просп. Степана Бандери вкладають верхній шар асфальтобетонного покриття. Окрім цього, тут також проводять ремонт  тротуару.

На просп. Злуки ремонтують покриття двох зупинок громадського транспорту «Парк Національного відродження» та «Центр дозвілля ім. О. Довженка».

Ремонтують тротуар на вул. Юліана Опільського (від бульв. Тараса Шевченка до вул. Соломії Крушельницької). Наразі працівники підрядної організації вкладають фігурні елементи мощення на цій ділянці.

Роботи з пониження бордюрів на пішохідному переході виконують на вул. Павла Чубинського та просп. Злуки.

У місті триває ремонт прибудинкових територій та міжквартальних проїздів за адресами: вул. Максима Кривоноса–вул. Петриківська; вул. Євгена Коновальця,14-16; вул. Чернівецька, 52-58 в межах будинків №44а та №50; вул. Олександра Довженка, 1; вул. Євгена Коновальця, 18.

Цими днями розпочались ремонтні роботи на вул. Чернівецька, 62; просп. Степана Бандери, 20; бульв. Данила Галицького; бульв. С. Петлюри, 3-3-А

До слова, нещодавно завершили ремонти дворів на просп. Степана Бандери, 72; вул. Лесі Українки, 8; вул. Лесі Українки, 31 та міжбудинковий проїзд на просп. Злуки між будинками №19 та №21.

Зазначимо, також про ремонти доріг у Тернополі ми публікуємо актуальну інформацію, фото на відео на наших офіційних каналах у Telegram і Viber. Доєднуйтесь до спільнот та слідкуйте за оперативними та перевіреними новинами Тернополя!

Читайте також: У Тернополі відремонтують 11 шкіл і 4 садочки за кошти бюджету розвитку

Exit mobile version