Скандал у Збаражі: комунальне підприємство самовільно підняло тарифи на воду

Ілюстративне фото з мережі інтернет

За спробу підняти тарифи на воду без відома міської ради керівник міського комунального підприємства “Збараж” може поплатитись посадою. Про це пише Файне місто.

Рішення про зростання тарифів підприємство опублікувало 29 червня на своїй сторінці у Фейсбуці. Спершу йшлося про те, що необхідно обов’язково подати показники лічильників, а згодом підприємство повідомило, що починаючи з 1 липня 2023 року, вступають в дію нові тарифи на послуги водопостачання та водовідведення, відповідно до рішення Збаразької міської ради. До слова, на даний момент комунальне підприємство видалило допис.

Оголошення про збільшення ціни на воду

Як виявилося пізніше, за прийняття даного рішення депутати не голосували, ба більше, навіть не були про нього повідомлені.

Як депутат Збаразької міської ради повідомляю — сесія Збаразької міської ради не приймала жодного рішення щодо підняття тарифів! Жодного! На скільки мені відомо, то такого рішення не приймав і виконавчий комітет Збаразької міської ради! Отже, дана інформація є неправдивою та такою, що не відповідає дійсності, — прокоментував ситуацію депутат Збаразької міської ради Андрій Рудан.

Депутат міськради Ігор Дмитришин заявив, що за самовільність керівник підприємства може поплатитися посадою:

Оголошення МКП «Збараж» про підняття тарифу на водопостачання та водовідведення відверта брехня!!!
Жодного рішення про нові тарифи ми як депутати не приймали!!! Неадекватні вчинки керівника даного МКП сворюють обурення жителів нашої громади, тому наступними днями напевне буде розглядатись питання про звільнення з посади, а не про підняття тарифів!

Файне місто слідкує за розвитком ситуації. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті.

Читайте також: На Тернопільщині вщент згоріла будівля (Фото)

Exit mobile version